Înființată în anul 2016, Bright Horizons reușește prin promptitudine și loialitate față de parteneri să ofere clienților săi, companii românești din sectorul public și privat, consultanță în identificarea soluțiilor de finanțare prin fonduri nerambursabile, pe probleme de management de proiect și business development de înaltă calitate, dar și consultanță în alegerea și implementarea unor soluții informatice integrate.

Activitatea companiei noastre implică, de asemenea, realizarea de studii de piață, analize, evaluări precum și propuneri de îmbunătățire și implementare a strategiilor de piață pentru clienți.

Din dorința de a oferi clienților din domeniul public si cel privat cele mai bune servicii, principalele obiective ale SC BRIGHT HORIZONS SRL sunt evoluția și inovația, precum și stabilirea de parteneriate durabile, care pot aduce valoare adăugată proiectelor derulate.

Prin serviciile oferite, Bright Horizons urmărește sprijinirea beneficiarilor în a indentifica și a înțelege mai bine potențialul de dezvoltare a business-ului lor și asigurarea câștigării proiectelor de importanță strategică, în segmentul de piață specific.

Misiunea noastră este aceea de a oferi servicii competente la standarde de excelență.

Tot ceea ce facem la BRIGHT HORIZONS se bazează pe urmatoarele valori:

  • PROFESIONALISM
  • AMBIȚIE
  • ECHIPĂ
  • CALITATE
  • PROMPTITUDINE
  • LOIALITATE
  • ETICĂ
  • KNOW-HOW
  • CREATIVITATE ȘI INOVARE

Partenerii BRIGHT HORIZONS SRL sunt reprezentanții de top dintre firmele care oferă servicii pentru sisteme informatice integrate.

Echipa BRIGHT HORIZONS este formată din specialiști cu o experiență variată, atât în domeniul public, cât și în cel privat. Specialiștii noștri au elaborat și implementat proiecte de mare anvergură, cu sute de utilizatori, acoperind o arie geografică largă, cu bugete de milioane de euro finanțate prin diverse programe de finanțare. De asemenea, echipa include specialiști acreditați în domenii diferite, cu experiență bogată în formarea adulților, caracterizați de entuziasm și orientare către rezultate.

BRIGHT HORIZONS are o structură organizațională orientată spre proiecte nerambursabile, ceea ce ne asigură o înaltă flexibilitate și productivitate.

Dezvoltarea profesională și personală a membrilor echipei BRIGHT HORIZONS reprezintă o valoare importantă a culturii sale organizaționale. Angajații companiei noastre sunt instruiți permanent pentru a ține pasul cu cele mai recente programe de finanțare nerambursabile pentru clienții noștri. Toți experții în Fonduri Structurale și de Coeziune sunt certificați A.N.C. ca și Manageri de proiect, având studii completate în domeniu în țară și în străinătate și o experiență bogată.